AKTUELNO

Objasnila je kako je ponovo došlo do saradnje.

Pop pevačica Ana Nikolić održaće veliki koncert 16. februara u Skoplju zajedno sa još uvek zakonitim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, zbog čega je veoma uzbuđena, što je priznala u telefonskom uključenju u emisiji "Premijera - Vikend specijal" Tijane Price i Ognjena Nestorovića.

Foto: TvPink Printscreen

- Sada polako počinju opet te pripreme što se tiče koreografija, multimedije su, takođe, skoro sve gotove, kostimi se šiju... Biće to, stvarno, jedan veliki koncert - obećala je Ana koja je, potom, otkrila zbog čega veliku koncertnu turneju počinje baš u Skoplju, a ne, na primer, u Beogradu.

Foto: TvPink Printscreen

- Zato što se najbolje uvek ostavlja za kraj, naravno, i zato što će to biti kao neka, recimo, generalna proba (smeh). Verujem da ćemo odratiti koncerte u većim gradovima, koji imaju uslove za tako nešto. Stvarno će biti spektakularno, nemamo uslove u svim gradovima... Ne znači da ćemo uvek zajedno, ali moj neki novi plan je taj - objasnila je Ana.

Ona je, takođe, priznala kako je došlo do toga da posle odluke o razvodu i brojnih novinskih natpisa donese odluku da ponovo otpočne saradnju sa Rastom i sa njim podeli binu na zajedničkom koncertu.

Foto: Pink.rs

- Ja se još uvek vadim na tu postporođajnu depresiju i ludilo hormonsko, mene je sve lako nagovoriti i tako, ja lako upadnem u taj voz (smeh). Ja ne vladam sobom još uvek - kroz smeh je rekla Ana u "Premijera - Vikend specijalu".

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Premijera-Vikend specijal

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'