AKTUELNO

Emotivni život joj nije prioritet.

Lepa voditeljka Dajana Paunović živi potpuno drugačijim životom otkako je postala deo informativne redakcije Televizije Pink i počela da vodi emisiju "Svitanje".

Foto: TvPink Printscreen

- Ustajem u pola četiri, jako rano, onda tamo peremo kosu, sređujemo se. Nemamo nešto puno vremena, ali kupujemo vreme sada zbog "Zadruge", tamo, vidim, nikad nije dosadno i onda počinjemo sve kasnije i kasnije, to mi odgovara. Oko pet smo u "lajvu" - objasnila je Dajana u "Premijeri", a potom otkrila da, kada se svetla reflektora ugase, živi potpuno normalnim životom.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ne izlazim, ne pijem, ništa... Ja ništa ne radim! Živim penzionerski! Gledam "Ćerke", ovu našu seriju, u devet sati legnem da spavam, ustanem za "Svitanje".... Kad završim posao, vozim sina u školu, dok je on tamo, ja sam u nabavci, završavam svoje obaveze, idem po njega. Radimo domaći i sve to tako u krug - objasnila je ona.

Otkako je na svoj brak stavila tačku, u javnosti se pojavljivala samo sa jednim muškarcem - sinom Dušanom, dok, s druge strane, niko nije imao priliku da je vidi sa jačom polovinom, koja joj, po svemu sudeći, nije potrebna.

Foto: TvPink Printscreen

Mene to i ne interesuje. Ja mogu, bre, sve sama! Ja sve sama i radim - gajim dete, radim, mogu i da se sredim, da izađem... Lepo je imati jaču polovinu, ali ne mogu da zamislim sada nekog pored mene, ne znam šta bih radila, majko mila. Možda sam ja dosadna - upitala se šarmantna voditeljka.

Pink.rs

#Dajana Paunović

#Emisija Svitanje

#Premijera-Vikend specijal

#voditeljka

'