AKTUELNO

Nije ga iznenadio sukob kolega.

Proslavljeni muzičar Goran Bregović ugostio je ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal" u svom velelepnom domu na Senjaku, gde im je otkrio da će krajem godine izdati album koji nosi naziv "Tri pisma iz Sarajeva", a potom objasnio zbog čega je album nazvao baš ovako.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam Sarajlija. Kad tražim metaforu, onda krenem prvo od Sarajeva. To je metafora za vreme, nije više samo ime grada. Danas možemo biti dobre komšije, a sutra već pucamo jedni na druge jer smo različitih religija. To smo prvi put u Evropi videli u Sarajevu - ispričao je Bregović.

Budući da je veoma uspešan i ostvaren, premijerna ekipa upitala ga je koji bi recept za uspeh prepisao svojim ćerkama.

Foto: TvPink Printscreen

- Pa, da prožive sretan život, nema to veze s uspehom. Znam toliko uspešnih, a nesretnih ljudi... Nije uspeh nikakva garancija da ćete biti srećni u bilo čemu. To što ste poznati, to ne znači da ste srećni. Nekom je za to dovoljno da je zaljubljen - istakao je Brega, a potom dodao da njemu ne treba mnogo, budući da je dete vojnog lica.

Potvrdio priču o tuči kolega

Čitav Balkan brujao je o tuči članova "Bijelog dugmeta" Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife koja se dogodila posle njihovog novogodišnjeg koncerta u Tuzli, a da je došlo do incidenta potvrdio je i Brega, koji u tome ne vidi ništa čudno.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam šta je to tako čudno? Pa, nije se potukao hor u džamiji ili crkveni hor, potukla su se dva pevača rokenrola. Čudi me da se ne tuku stalno! Otišao sam  već, nisam bio tu... To su dva pevača koja su dva sata dizala adrenalin i sebi i drugima - reka o je Bregović u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Pink.rs

#Goran Bregović

#Muzičar

#Premijera-Vikend specijal

'