AKTUELNO

Prilikom ispijanja kafe sa premijernom ekipom u svom luksuznom domu, priznati muzičar osvrnuo se na aktuelni skandal čiji su glavni akteri članovi "Bijelog dugmeta".

Kao i svaki put do sada, i ove nedelje gledaoce Televizije Pink očekuje veliki broj vrućih priča o poznatim i slavnim ličnostima u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Samo za gledaoce vaše omiljene emisije o poznatima slavni muzičar Goran Bregović otvoriće vrata svog luksuznog doma i pokazati gde živi i stvara muziku u kojoj uživa publika širom Evrope, a tokom ispijanja kafe sa članovima premijerne ekipe osvrnuo se i na tuču članova "Bijelog dugmeta" Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, na nedavno održanom zajedničkom koncertu.

Foto: TvPink Printscreen

Nije se potukao hor u džamiji ili crkveni hor... Potukla su se dva pevača rokenrola - rekao je Brega.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa "Premijere" ispratiće u Ameriku pevačicu Aleksandru Prijović, dok će u njihovoj emisiji svoj novi, dugoočekivani singl "Foliranti" predstaviti folk pevačica Seka Aleksić.

Foto: Promo

U okviru rubrike "Odakle se sele" gledaoci "Premijera - Vikend specijala" imaće priliku da upoznaju rodno mesto Sergeja Ćetkovića i saznaju do sada nepoznate detalje o njegovom detinjstvu i privatnom životu, a voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević otkriće od koga i zbog čega ovih dana dobija pretnje.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, premijerna ekipa provešće dan i u Vrnjačkoj Banji, na snimanju visokobudžetne TV serije "Šifra Despot", koju gledaoci Televizije Pink s nestrpljenjem iščekuju.

Foto: Promo

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" u nedelju, 28. januara tačno u 14 sati na Televiziji Pink!

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Dušica Jakovljević

#Goran Bregović

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

#Šifra Despot

'