AKTUELNO

Kao majka jednoipogodišnjeg dečaka, ona zna kako se žena oseća u drugom stanju i šta sve treba da radi.

Ekipa emisije "Premijera" bila je na snimanju spota Svetlane Seke Aleksić koje se održalo na tajnoj lokaciji u napuštenoj fabrici. Pevačica pored priprema za veliki solistički koncert u "Areni" za svoju publiku snima i dva singla.

Foto: TvPink Printscreen

Do koncerta ćemo izdati ovaj i još jedan singl, koji izlazi u martu. To je poklon mojoj publici koja će se naći zajedno sa mnom u Areni - rekla je Seka.

Popularna pevačica pored toga što priprema nove pesme priznaje da joj je najlepše da provodi vreme sa sinom. Pred premijernim kamerama Seka je otkrila i da se raduje što će se njena dobra drugarica i koleginica Slađa Vujičić uskoro postati majka.

Foto: Instagram

Trudnica ne treba da bude uplašena, treba da bude nasmejana i srećna. Ja joj od srca želim što pre da dočeka svoju bebu, brzo će to proći, još par meseci. Ona je divan čovek i zaslužuje svu sreću ovog sveta. Davala sam joj dosta saveta, čak sam je i uputila i na klinuku kod moje doktorice, tako da je ona u sigurnim rukama - rekla je pevačica pred kamerama ružičaste televizije.

O čemu je još govorila Seka Aleksić, kao i ostale priče iz života poznatih, saznajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera" ili u snimcima u nastavku.

Pink.rs

#Premijera

#Seka Aleksić

#emisija

#pevačica

'