AKTUELNO

Premijerna ekipa saznala je sve o životu folk pevača u njegovom rodnom Prijepolju.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" ove nedelje posetila je Prijepolje, rodno mesto folk pevača Ace Pejovića, sa čijim je prijateljima i kumovima iz detinjstva razgovarao Nemanja Vujičić u okviru rubrike "Odakle se sele".

Foto: TvPink Printscreen

- Bio je harizmatičan... Lep, lepuškast dečko. Mlad, fin - odmah je otkrio Vujičićev sagovornik Srđan Kuvelić, dok je Dejan Đolović istakao pred kamerama Televizije Pink da Pejovića slava nikada nije promenila.

Foto: TvPink Printscreen

- Kakav je bio u to vreme, devedesetih, ostao je i dan danas. Aco je srednje dete, ima starijeg i mlađeg brata - otkrio je on, a potom otkrio u kakvim je Aco zaista odnosima sa svojim roditeljima i braćom.

Foto: TvPink Printscreen

Novine su pisale da nije u dobrim odnosima sa ukućanima, braćom, roditeljima... A to je sto posto laž. On svaki slobodan trenutak koristi da dođe kući u Prijepolje, da poseti roditelje, braću.

Vujičić je posetio i Pejovićevu osnovnu školu, ali i njegovu porodičnu kuću, u kojoj je živeo sve do 1997. godine. Kako izgleda dom u kojem je odrastao, a u kojem danas žive njegovi roditelji i braća, pogledajte u nastavku:

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Aco Pejović

#Premijera-Vikend specijal

#Prijepolje

#pevač

'