AKTUELNO

U ovonedeljnom "Premijera - Vikend specijalu" gledaoce Televizije Pink očekuje još jedna ekskluzivna priča iz života poznatog folk pevača.

Ove nedelje u rubrici Nemanje Vujičića "Odakle se sele", u okviru emisije "Premijera - Vikend specijal", milionski auditorijum Televizije Pink imaće priliku da pogleda ekskluzivnu reportažu iz Prijepolja, rodnog mesta Ace Pejovića, i sazna do sada nepoznate informacije o životu ovog folk pevača.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar Televizije Pink Nemanja Vujičić imao je priliku da razgovara sa kumovima folk pevača i sazna sve o njegovom odrastanju i privatnom životu, kao i detalje Pejovićeve ljubavne priče sa suprugom Biljanom. Gledaoci "Premijera - Vikend specijala" ove nedelje imaće priliku da saznaju kakva je bila ljubav sada skladnih supružnika na početku njihove veze, u kakvom je odnosu Pejović sa svojim ukućanima, kako i sa čim se sve tokom života suočavao. Međutim, to nije sve.

Foto: TvPink Printscreen

Premijerne kamere uspele su da zabeleže i kako izgleda kuća u Prijepolju, u kojoj je Pejović odrastao, a Vujičić je imao priliku da sazna javnosti do sada nepoznate detalje od njegovih nastavnika iz osnovne škole koju je pohađao.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jednu ekskluzivnu priču iz života najpoznatijih javnih ličnosti na ovim prostorima u nedelju, u 14 sati u emisiji "Premijera - Vikend specijal" na Televiziji Pink!

D. T.

#Aco Pejović

#Premijera-Vikend specijal

#Prijepolje

'