AKTUELNO

Iako mu veoma znači Melinino mišljenje kada je njegova karijera u pitanju, ipak postoji jedan njegov hit koji ona nije prepoznala.

Posle kraće diskografske pauze, poznati pevač Haris Džinović odlučio je da sa saradnicima uđe u muzički studio i da vredno radi na novom albumu koji će uskoro predstaviti svojoj vernoj publici, a prve utiske sa snimanja novih pesama podelio je sa ekipom emisije ''Premijera''.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom, Haris je otkrio da ga supruga Melina ne posećuje u studiju, ali da sa njom kod kuće preslušava pesme. Kako kaže, iako mu veoma znači Melinino mišljenje kada je njegova karijera u pitanju, ipak postoji jedan njegov hit koji ona nije prepoznala.

Foto: TvPink Printscreen

- Melina ne dolazi u studio, nema potrebe za tim. Ja uvek donesem nešto iz studija, pa preslušamo kući i tako. Nešto joj se sviša, nešto ne sviđa... Melini se pesma ''Pariške kapije'' nikako nije dopala, međutim ta pesma je napravila nešto što je napravila... Ni nju ne krivim za to, jer ko je onaj ko može da pretpostavi šta će biti dobra pesma, a šta neće... To je ono što bira publika - rekao je Haris pred premijernim kamerama.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD: Emotivna poruka Ane Nikolić će RASPLAKATI SVE MAJKE!

Ceo prilog pogledajte u najnovijem izdanju emisije ''Premijera'':

Autor: Pink.rs

#Haris Džinović

#Premijera

#pevač

'