AKTUELNO

Već neko vreme šuška se da se pevačica nije oduvek zvala onako kako se danas predstavlja.

Ekipa emisije "Premijera Vikend Premijera"  posetila je Bosnu i Hercegoviniu i rodno mesto pevačice Anabele Atijas. Novinar i reporter Nemanja Vujičić u okviru rubrike "Odakle se sele"  posetio je Goražde, mesto u kom se rodila i odrasla Anabela Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je uvek bila lepo i dobro dete. Njena majka se preudala i otišle su odavde. Za Anabelu imam samo reči hvale - rekao je njen deda Hasan Bukva.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabelin deda istakao je da je njen prvi suprug Gagi bio dobar, ali da nema ništa protiv ni Andreja Atijasa, pevačicinog sadašnjeg supruga.

Ako je dobar njoj, meni je isto dobar! Ove godine je dolazila sa njim ovde - rekao je deka Anabele Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Osnovnoj školi koju je Anabela pohađala donirala je veliku svotu novca i to sa ciljem da se bi se obnovilo odeljenje za decu sa poteškoćama, koje postoji u okviru ove škole.

Pred premijernim kamerama govorila je i Anabelina sestra po ocu, Aida Bukva koja je razrešila misteriju u vezi sa imenom njene sestre.

Foto: TV Pink Printscreen

Đole je jednu zvrčku postavio u medije da se ona ne zove Anabela. Njena majka je čitala jednu knjigu u kojoj je bila junjakinja Anabela i dogovor njene majke i oca bio je da, bilo da dete bude muško ili žensko, dobije ime Anabela. I tako je i bilo - rekla je Aida.

Njeni najbližu otkrili su i da je pevačica imala veliku ljubav koja se završila tragično. Naime, Anabelin partner iz mladosti je preminuo što je ostavilo dubok i neizbrisiv trag u pevačicinom srcu.

Za vreme rata je poginuo. A to je bila velika ljubav - otkrio je deda a ovu priču potvrdila je i njena sestra Aida:
Ona i dan danas ima njegovu sliku, znam da se seća njega i seti se njega na svaku godišnjicu. Mislim da ta ljubav i dalje postoji.

Šta su još Anabelini rođaci rekli o njoj, kao i celu emisiju "Premijera Vikend Specijal" možete pogledati u nastavku.

Autor: J. V.

#Anabela Atijas

#Nemanja Vujičić

#Premijera-Vikend specijal

#pevačica

'