AKTUELNO

Katarina Nikolić razgovarala je sa pop zvezdom.

Marija Šerifović juče je obradovala svoju publiku pesmom pod nazivom "11". Ona je simbolično premijerno predstavila pesmu juče, 11.11. u 11:11 časova, a ekipa emisije "Premijera Vikend Specijal" i novinarka Katarina Nikolić porazgovarala je sa pevačicom o pesmi koja je već postala broj jedan na sajtu Jutjub.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam zadovoljna. Ovo nije ni pesma, nego je pravo delo, mogu slobodno da kažem, koje sam napravila. Jutros sam videla da smo već uspeli da skupimo skoro milion i pre nego što je isteklo 24 sata - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pop zvezda ovu pesmu je i ekranizovala, a pred premijernim kamerama otkrila je kako je izgledalo snimanje.

Najstrašniji detalj sa snimanja jeste da smo svi bili paralisani od zime, cela ekipa. Svi su dali svoj maksimum i meni je beskrajno drago zbog toga jer i ja uvek dajem svoj maksimum i drago mi je da je cela ekipa bila takva - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Balada je za manje od jednog dana postala vrlo slušana, a kako je istakla sama pevačica, u pitanju su prave emocije koje je uspela da prenese.

Pesma "11" je pesma posvećena svim prvim i pravim velikim ljubavima kroz koje prolazimo, a izgleda da je i publika prepoznala i drago mi je zbog toga - rekla je ona i objasnila simboliku ovog broja.
11 je broj koji se puno puta pojavljivao u mom životu, 11 je broj meseca u kom sam rođena. Ima dosta simbolike u tome, zato je taj broj.

Autor: J. V.

#Katarina Nikolić

#Marija Šerifović

#Premijera-Vikend specijal

#emisija

'