AKTUELNO

Eminini najbliži otkrili su do sada nepoznate detalje o pevačicinom životu u njenom rodnom mestu.

Ove nedelje, novinar emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' Nemanja Vujičić u svojoj rubrici ''Odakle se sele'' predstavlja novu ekskluzivnu priču! Naime, on je posetio dom pevačice Emine Jahović u Novom Pazaru, a tamo je razgovarao sa njenim sestrama, prijateljicama, nastavnikom, ali i sugrađanima koji su o njoj otkrili do sada nepoznate detalje.

Foto: Instagram

Emina je u porodičnoj kući u Novom Pazaru živela do svoje 18 godine, a danas tamo živi samo njena majka, budući da je pevačicin otac Nusret preminuo još dok je ona bila devojčica.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Majka Milice Todorović pokazala PORODIČNU KUĆU u kojoj je pevačica odrasla, a onda PROGOVORILA O ZETU!

Emina je o svom trošku pre nekoliko godina renovirala porodični dom, a kako se pisalo za to je izdvojila pola miliona evra. Danas dom Jahovića u Novom Pazaru poseduje i igraonicu za Eminine sinove - Jamana i Javuza, ali i veliko spa-kupatilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačicini najbliži u ovonedeljnom izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' u rubrici ''Odakle se sele'' govoriće o Emininom gubitku oca, školovanju, načinu na koji je ona pomogla svojim sugrađanima, njenim tinejdžerskim danima i glumi, ali i o njenoj prvoj ljubavi koja joj se tamo dogodila dok je bila veoma mlada.

Foto: Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' koje je na programu TV Pink u nedelju 29. oktobra od 14 časova!

Autor: M. K.

#Dom

#Emina Jahović

#Premijera-Vikend specijal

'