AKTUELNO

Izabrao je drugačiji životni put.

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gost Tijane Price i Ognjena Nestorovića bio je pevač Adil Maksutović, koji je u studiju Televizije Pink najavio solistički koncert u Sava Centru 17. novembra.

Foto: TvPink Printscreen

Poštovaoci njegove muzike priželjkivali su veliki solistički koncert mnogo ranije, pa je Adil danas objasnio zbog čega do toga nije došlo mnogo ranije.

- Čekao sam do sada jer nisam želeo da to bude koncert sa svima deset poznatih pesama, i ostalim, ko što kažemo kad pričamo o kasetama, sa strane B6, da ljudi ne reaguju - iskren je bio Adil.

Foto: TvPink Printscreen

Poznato je da se Maksutović ubraja u najobrazovanije pripadnike domaće estrade, budući da je završio čak dva fakulteta, a sada je otkrio da li se ikada pokajao što se ne bavi pravom i kriminalistikom, već muzikom.

Ne, naravno. Ali, jako bih bio razočaran da nisam završio jedan fakultet. Dva su već bili moja volja, želja... Nije mi žao što se bavim muzikom, najviše je volim i za nju živim, a bio bih razočaran da, posle osnovne i srednje škole u kojima sam bio sjajan đak, ne završim fakultet... Bila bi greota - rekao je Adil.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Adil Maksutović

#Premijera-Vikend specijal

'