AKTUELNO

Ispoštovala je sve običaje pa i taj.

Dragana Mirković posetila je srpsku enklavu Klokot na Kosovu, a na ovom putu i humanitarnom koncertu pratila je ekipa emisije ''Premijera Vikend Specijal'' sa kojom je i razgovarala i otkrila svoje utiske nakon posete ovom mestu.

Foto: Promo

- Ovo je zaista posebno i mnogo više od od koncerta. Prvo, sam poziv Hilandara, zar treba da pričamo o nečemu drugom? Ljudi su me pitali zašto dolazim ja sam im rekla zato što želim i zato što hoću. Niko nije mogao da me spreči da dođem. Ovo je humanitarnog karaktera i ja sam morala da dođem - kazala je Dragana u emisiji ''Premijera Vikend Specijalu'' i dodala:

Nisam razmišljala, nisam razmišljala ni da li sam se umoria. Divno se osećam, počasni sam građanin Požarevca i počasnik građanin Klokota. Ovo je nešto više, ovo vredi pamtiti i uvek su se ovog sećati.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:Dragana Mirković priznala da je imala VELIKI STRAH: Plašila sam se i MOLILA TONIJA! (VIDEO)

Poznato je da Dragana Mirković ne konzumira alkohol, ali u toku posete Klokotu, pevačica je popula čašicu rakije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prvo će Toni biti šokiran, a onda moj i tata čiju rakiju nikad nisam probala. Ja ne pijem, ja nikad nisam pita. Ali ako se mora, ja sam čula da je to na Kosovu tradicije... Ja to nisam mogla da odbijem - otkrila je Dragana u toku razgovora sa Ognjenom Nestorovićem.

Celu emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' pogledajte u repriznom terminu, kao i na zvaničnom kanalu na sajtu Jutjub.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

#Premijera-Vikend specijal

'