AKTUELNO

Šta će reći njegova mlađa koleginica?

Pevača Dragana Kojića Kebu na aerodromu je sačekala novinarka Katarina Nikolić koja mu je postavila nekoliko putanja povodom veoma aktuelnih dešavanja, a to je činjenica da su folkera tražili pripadnici policije, a pričalo se i da je pobegao iz zemlje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako je neko mislio da sam pobegao iz zemlje, nisam, evo vidite vratio sam se. Sve se sa policijom završilo kako treba i ne bih da sada trubim o tome, spavam mi se - kazao je Kojić i dodao:

- Bio sam poslovno u Sofiji, da se razumemo. Ovo je bio splet okolnosti što se dogodilo, a što bi rekao moj sin Igor rekao, ja sam talija, šta ću.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:ZA SVE ŽENE LAVICE! Jelena Tomašević podržala borbu protiv raka dojke! (FOTO)

Novinarka emisije ''Premijera Vikend Specijal'' upitala je pevačicu da je nedavno čuo da je pevačica Milica Pavlović kazala kako je u toku muzičkog takmičenja u kom se ona pojavila bio veoma strog.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo britak. Ne znam šta umišlja, šteta, ima veoma lepo ime, ali ne ume da ga nosi. Možda bi joj neko drugo ime bolje pristajao. Umesto Milica, Tripica. To ti je škembić. Ili Bukvica. Svaki moj komentar je bio na mestu - kazao je Keba, a potom zatražio da mu se više pitanja na temu njegove koleginice ne postavljaju.

Kako će se ovi komentari dopasti mladoj pevačici, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Premijera-Vikend specijal

#pevačica

'