AKTUELNO

Intrigantna reportaža koja je nastala u rodnom mestu učesnika rijalitija ''Zadruga'', a koju će gledaoci imati priliku da vide u najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' ostaviće vas bez reči.

Omiljena emisija o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' i ove nedelje vas neće ostaviti ravnodušnim! Novinarka Premijere, Katarina Nikolić posetila je rodno mesto bračnog para koji nikog ne ostavlja ravnodušnim u rijalitiju ''Zadruga'', Marka i Divne DNK. Šta je Katarina otkrila o učesnicima rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti u porodičnom domu u Dubnici, saznaćete u najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal''.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored ove intrigantne reportaže, gledaoci će imati priliku da u nedelju vide Gorana Stojićevića Karamelu u ulozi taksiste, a u rubrici ''Odakle se sele'' novinar Nemanja Vujičić, koji je posetio porodični dom Rade Manojlović, otvoriće pevačicin porodični album i razgovarati sa njenom maćehom Suzanom i ocem Radetom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Gost u studiju kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića biće popularni pevač Željko Samardžić koji je srpsku javnost iznenadio novim imidžom zbog kojeg su ga mnogi uporedili sa likom kojeg svaki građanin naše zemlje viđa skoro svakog dana. Reč je o liku sa novčanice od 1000 dinara Đorđu Vajfertu.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' koje je na programu TV Pink u nedelju 15. oktobra od 14 časova!

Autor: M. K.

#Divna i Marko

#Premijera-Vikend specijal

#Rada Manojlović

'