AKTUELNO

Bio je iznenađen, ali se ipak snašao.

Mladi glumac Miloš Biković odigrao je jubilarnu 50. po redu predstavu "Dama s kamelijama" u Srpskom narodnom pozorištu, gde je za emisiju "Premijera" istakao da je ponosan zbog uspeha koji je postigao zajedno sa svojim kolegama.

Foto: TvPink Printscreen

- Obično predstava ranije doživi 50. izvođenje, ali, pošto je Narodno pozotrište specifično, ima i operu i balet, ova predstava se ređe izvodi, tako da je tek četvrte godine od premijere došlo do 50. predstave. Inače, smatra se da kada predstava doživi 50. izvođenje, da je to uspešna predstava - rekao je Miloš, kojeg je novinar "Premijere" potom upitao da li može da podvuče paralelu između srpske publike i one u Rusiji, gde je, takođe, veoma popularan.

Foto: TvPink Printscreen

- Zavisi, to ne može na taj način da se izmeri. Najbolje možete da izmerite puls naroda kada izađete pred publiku il' dobijete neku vrstu neracionalnog kontakta sa narodom, ali sve zavisi od okolnosti, kako se čovek oseća i kakav mu je karakter - istakao je on.

Budući da je ljubav jedan od glavnih motiva predstave koju je odigrao, potegla se priča o istoj, a na pitanje da li je ljubav jača od svega dao je zanimljiv odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne bih mogao da dajem tako neke izjave toliko sveobuhvatne i fatalističke, ali voleo bih da verujem da da - rekao je on.

Pink.rs

#Miloš Biković

#Premijera

#glumac

'