AKTUELNO

Pevačica je imala i jednu poruku za kreatora, s obzirom na to da su njene odevne kombinacije često bile na meti njegovih kritika.

Prva nedelja u oktobru rezervisana je za premijerne priče o poznatima, u emisiji "Premijera-Vikend specijal", koja je postala vaša omiljena tradicija.

Zdravstveni problem jedne zvezde uznemirio je mnoge, a o kome se radi, saznaćete u nedelju, upravo u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima.

U rubrici "VIP taksi", Beogradom patrolira Dara Bubamara, poznata kao strastveni vozač.

Foto: Printscreen Youtube

Dara važi za veoma temperamentnu ženu, a takva je i u vožnji, te ne čudi što je na prestoničkim ulicama napravila pravu pometnju.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je tokom vožnje imala i jednu poruku za kreatora Sašu Vidića, s obzirom na to da su njene odevne kombinacije često bile na meti njegovih kritika.

Saši Vidiću bih kupila kilo otrova - rekla je Dara u svom stilu.

Foto: Printscreen Youtube

Ceo svet obišla je vest da je preminuo vlasnik magazina "Plejboj", Hju Hefner, a u "Premijera-Vikend specijalu" saznaćete šta o tome misle poznate dame sa srpske javne scene.

Foto: Printscreen Youtube

Domaće poznate ličnosti su, po ugledu na svetske zvezde, svojoj deci dala neobična, i za naše prostore, nesvakidašnja imena, a ekipa ove popularne emisija otkriva koja su to imena i šta znače.

Foto: Printscreen Youtube

U "Estradnom kvizu" snage će odmeriti Slađa Alegro i Goga Sekulić, ali ni to nije sve!

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Uoči velikog spektakla, Tijana Prica i Ognjen Nestorović će ugostiti folk pevačicu Anu Bekutu, a zajedno će rekapitulirati prethodnu sedmicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite "Premijera-Vikend specijal", u nedelju, 1. oktobra, od 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Bekuta

#Dara Bubamara

#Goga Sekulić

#Hju Hefner

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#Saša Vidić

#Slađa Vujičić

#Tijana Prica

#emisija

'