AKTUELNO

Rubrika "Odakle se sele" za kratak vremenski period postala je jedna od omiljenih, a ovog puta Nemanja Vujičić vodi vas na uzbudljivo putovanje u Kasidol.

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradi već godinama je omiljena među narodom zato što ne krije svoje poreklo i sa ponosom priča o svom rodnom Kasidolu.

Ekipa emisije "Premijera vikend specijal" posetila je rodno mesto Dragane Mirković, a milionski auditorijum Televizije Pink imaće prilike da vidi i čuje ono što do sada nije.

Foto: Promo

Talentovani novinar i reporter Nemanja Vujičić i ove nedelje će vas odvesti na čarobno putovanje nakon koga ćete znati mnogo više o jednoj od najomiljenijih pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Po prvi put u javnosti, o detinjstvu, školovanju, prvim ljubavima, najvećim životnim tragedijama u rubrici Nemanje Vujičića "Odakle se sele" govoriće Dušica Krumov, sestra Dragane Mirković.

Priče sa kojima do sada javnost nije upoznata, bićete u prilici da čujete u nedelju od 14h u novom "Premijera vikend specijalu" samo na Televiziji Pink.

Pročitajte još: PREMIJERA DOŠLA DO SENZACIONALNOG OTKRIĆA U RODNOM SELU PALME: Niste mogli ni da sanjate da je sa samo 7 GODINA radio OVO!

Autor: J. V.

#Dragana Mirković

#Nemanja Vujičić

#Novinar

#Premijera

#emisija

'