AKTUELNO

Ljubitelji popularnog TV formata koji prati život poznatih i slavnih imaće priliku da vide kako izgleda selo u kojem je političar proveo najlepše dane svog detinjstva, od koga je dobio najveće batine u životu, kao i koje se ljubavi rado seća.

Novinar Nemanja Vujičić u ovonedeljnoj emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'', u svojoj rubrici ''Odakle se sele'' predstaviće život političara Dragana Markovića Palme, ali iz jednog drugačijeg ugla.

Foto: Privatna arhiva

Naime, ljubitelji popularnog TV formata koji prati život poznatih i slavnih imaće priliku da vide kako izgleda selo u kojem je Palma proveo najlepše dane svog detinjstva, od koga je dobio najveće batine u životu, kao i koje se ljubavi rado seća...

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: OVA NEDELJA JE NESVAKIDAŠNJA! Premijera Vikend Specijal donosi SVETSKU EKSKLUZIVU!

Dragan Marković Palma govoriće u rubrici, koja je brzinom munje stekla simpatije gledalaca, ''Odakle se sele'' o roditeljstvu, ženi, školi, ali i kaznama koje su mu došle glave.

Foto: Privatna arhiva

Budite u nedelju od 14 časova uz TV Pink i emisiju Premijera - Vikend Specijal, jer vas pored neverovatne priče o Draganu Markoviću Palmi očekuje još mnogo zanimljivih priča i ekskluziva!

Autor: M. K.

#Dragan Marković Palma

#Političar

#Premijera

'