AKTUELNO

Pre desetak dana, pevačica je na društvenim mrežama imala poruku za ženu koja joj je kritikovala nokte, a sada je otkrila i o kome je reč.

Potpuno nežna, ali u isto vreme i britka na jeziku, pevačica Goca Tržan trenutno radi na sinhronizaciji jednog crtanog filma, u kom glavnoj junakinji pozajmljuje glas.

Kako je otkrila u najgledaijoj emisiji o poznatima "Premijeri", Goca pozajmljuje glas glavnoj junakinji Koko, majci jedne porodice. A osim ovog detalja, pevačica je progovorila i o tome da li će i njena ćerka Lena jednog dana uploviti u muzičke vode.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:

A kola u pokretu: EMINA U PROVOKATIVNOM IZDANJU NA PREDNJEM SEDIŠTU AUTA! (FOTO+VIDEO)

- Lena nije talentovana za muziku na način na koji smo moj muž i ja. Ona je talentovana da sluša muziku, voli muziku, voli da recituje, da glumu, da crta, spretna je s rukama i stalno nešto pravi, vrlo je kreativna - izjavila je Tržanova koja se osvrnula na poruku koju je nedavno ostavila na svojim profilima na društvenim mrežama:

- Kolike su ti kandže! Da, idealne za čupanje malih poganih jezika koji se.u po društvenim mrežama!", napisala je Goca na Instagramu, a za "Premijeru" je objasnila na koga se to odnosilo:

Nađe se neka prepametna, prenegovana žena koja nema četvorku gore, desno da komentariše - jao kol'ke su ti kandže i onda sam ja to rekla - objansila j Tržanova koja ne ostaje dužna na uvrede, a o čemu je ova članica žirija "Pinkoviih zvezdica" još govorila pogledajte u videu u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Nokti

#Premijera

'