AKTUELNO

Premijerna ekipa pripremila potpuno nove i neverovatne priloge i brojna iznenađenja za milionski auditorijum Televizije Pink.

Prva sezona emisije "Premijera - Vikend specijal", koju vode i uređuju dobro poznata lica Televizije Pink Ognjen Nestorović i Tijana Prica, za kratko vreme zavredila je poverenje milionskog TV auditorijuma, zbog čega su se članovi premijerne ekipe potrudili kao nikada do sada da opravdaju poverenje gledalaca, ali i nadmaše njihova očekivanja.

Foto: Promo

Nova, druga po redu sezona, koja startuje ove nedelje u 14 sati, pored standardnih rubrika donosi i nove koje će, nema sumnje, gledaoce ludo zabaviti i na njih ostaviti snažan utisak.

Foto: TvPink Printscreen

U okviru rubrike "V.I.P. taksista" javne ličnosti sa domaće estradne scene na jedan dan naći će se u ulozi taksiste i biće na usluzi svim Beograđanima, a da li će se bolje snaći Soraja Vučelić ili Milan Kalinić, saznaćemo veoma brzo.

U "Premijera - Vikend specijalu" moći ćete da uživate i u "Estradnom kvizu", u kojem će se domaći vipovci takmičiti jedan protiv drugog, a da bi poneli titulu pobednika, moraće da barataju baš svim informacijama vezanim za naše javne ličnosti i estradnu scenu.

Foto: TvPink Printscreen

Još jedna novina koja će zasigurno oduševiti gledaoce Televizije Pink jeste rubrika "Odakle se, sele" u kojoj ćete imati priliku da upoznate rodna mesta naših zvezda, njihove porodične domove, ali i da čujete šta su o njima rekle njihove komšije, sugrađani, prijatelji iz detinjstva, profesori iz škole i svi koji ih poznaju.

Foto: TvPink Printscreen

Provedite nedeljno popodne na najspektakularniji način do sada! Prvo izdanje druge sezone "Premijera - Vikend specijala" na programu je Televizije Pink u nedelju, 10. septembra u 14 sati, ali ni to nije sve zbog toga budite uz male ekrane.

D. Tanasijević

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

'