AKTUELNO

Pevačica je osudila ponašanje pojedinih kolega sa domaće javne scene i objasnila da je ne dotiču negativni komentari koji se mogu čuti na račun njenog razvoda i nove ljubavne romanse koja je usledila ubrzo nakon toga.

Poznati voditeljski dvojac Tijana Prica i Ognjen Nestorović u svojoj emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' ugostili su pop zvezdu Natašu Bekvalac.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Nataša Bekvalac skrivala OKO kosom, a onda je UŽIVO u emisiji otkrila šta joj dogodilo i POKAZALA GA pred svima!

Foto: Printscreen

Nataša je tom prilikom progovorila i o svom privatnom životu koji je poprilično buran, budući da se u martu razvela od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića, a brzo nakon toga uplovila u novu emotivnu vezu sa Lukom Lazukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je osudila ponašanje pojedinih svojih kolega sa domaće javne scene i objasnila da je ne dotiču negativni komentari koji se mogu čuti na račun njenog razvoda i nove ljubavne romanse koja je usledila ubrzo nakon toga.

Svi su ostali šokirani zato što ljudi koji se bave javnim poslom uglavnom manuipulišu publikom i kriju svoj privatni život pa mislimo da im je savršeno u životu. Meni je sve to licemerno i onda ja ispadnem neka crna ovca ili trinaesto prase, ja ne mislim da je to nesto skandalozno. Alergična sam na licemerje i na dvostruki i lažni moral, živim život kao većina ostalih devojaka ili žena mojih godina. Nekako sam uspela da to prevaziđem da me ne dotiče preterano - rekla je Nataša u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Premijera

#Razvod

#dečko

#pevačica

'