AKTUELNO

Folk pevačica osvrnula se na novinske natpise u kojima se i ona poslednjih dana pominje.

Ekipa "Premijere" srela je pevačicu Anu Sević proteklog vikenda ispred jednog prestoničkog splava gde je održala nastup na koji je došla u izazovnom izdanju, sa sve torbicom u ruci u kojoj je, prema sopstvenim rečima, držala svašta nešto.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tu se nalazi bomba, kao i u svakoj ženskoj tašni, i samo što nema živih ljudi. Mala je, pa je manji sadržaj nego obično - našalila se Ana, a onda otkrila da će se sledećeg meseca sa suprugom Darkom Lazićem i ćerkicom Lorenom uputiti na crnogorsko primorje.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Svi volimo more i ja bih se najradije preselila na more. I ove godine letujemo, a nadam se da će ovaj put biti bez naslova kao prošle godine pošto, kad sam se vratila sa mora i videla šta su sve pisali... Ne može čovek ni pošteno na odmor da ode - požalila se Ana.

Pročitajte još... PRATI GA U STOPU! Ana Sević došla na nasup Darka Lazića da vidi šta on zapravo radi?! (VIDEO)

Kada je već spomenula naslove, premijerna ekipa upitala je Anu kako reaguje na priče da upravo ona teši kolegu Acu Lukasa nakon što ga je, navodno, prevarila supruga Sonja Vuksanović.

Foto: Kobra

- Ja to neću ni da komentarišem... Kao i uvek, tako i sad. Apsolutno ne ulazim u to, svako ima pravo da piše šta želi da piše, a moje je da ne ulazim u to - odbrusila je pevačica.

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Razvod

#Sonja Vuksanović

#pevačica

'