AKTUELNO

Pevačica se naoštrila da njena rivalka plati za sve što je izgovorila protiv nje.

Poslednja vest koja je odjeknula u medijima u vezi sa pevačicom Gogom Sekulić jeste da se ona tajno udala.

- To je stajling. Zvale su me kolege vaše da pitaju za tajnu svadbu, a ja sam bila u čudu smem li da snimim spot. Dobro znate da ćete biti premijerno u "Premijeri" obavešteni. Samo smo se verili i nama je lepo, mi uživamo i ne pravimo nikakve planove, dešava se spontano, ne žurimo nigde - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Goga je priznala i da je razmišljala o deci sa dečkom Urošem Domanovićem, s kojim je u vezi tek nekoliko meseci.

- Meni je svejedno. Volim i dečake i devojčice, a bilo bi super da dobijemo blizance, i dečaka i devojčicu. Sestra i drugarice su mi rekle da ću ja biti baš, onako, dobra mama - izjavila je pevačica za najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima na našim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Tamara Đurić, s kojom se prvi put sukobila tokom boravka na "Farmi", ponovo iznela klevete na njen račun, pa još dodala i da Sekulićeva nema novca da je tuži, Goga je i to prokomentarisala.

- Opšte je poznato da se Goga Sekulić ne boji nikoga. Pošto sam dotičnu već tužila i rekla joj ko je moja advokatica, mnogo je skupa, ona je jedan od najboljih advokata u Srbiji. I dotična je tužena, poziv je verovatno dobila, ali možda izbegava da ga primi. Ne treba ona da brine za moj novčanik. Kad Goga Sekulić počne da isteruje pravdu, bolje odustati na vreme - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONE SU NA NJENOJ STRANI: Severina dobila podršku od ovih poznatih dama (FOTO)

Šta je sve imala da kaže pogledajte u snimku, a ukoliko ste propustili današnju epizodu, "Premijeru" možete pogledati u repriznom terminu u jedan sat posle ponoći na televiziji Pink.

Autor: V. T.

#Goga Sekulić

#Premijera

#Tamara Đurić

#emisija

#pevačica

'