AKTUELNO

Pevač je otvorio dušu u "Premijeri".

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić progovorio je u "Premijeri", najgledanijoj emisiji o poznatim ličnostima u regionu, o gubitku kose i nošenju perike.

On je pričao da mu sada visoke temeperature ne smetaju, ali da su mu teško padale kada je godinama zbog nedostatka kose nosio periku, koju je jedva dočekao da skine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mislim da je to prvi uradio košarkaš Sale Đorđević i odmah i ja za njim. "U, Bogu hvala", reko', "da ima još nekoga da mogu da se rešim ove bede", tako da sam ja to skinuo i više nikad stavio nisam - rekao je Šaban.

Pevač je ispričao i kako je počeo da gubi kosu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bila je to neka krema koja je kao davala sjaj kosi i ja sam to ludački mazao na svoju dugu kosu. I onda je to uzelo danak. Verovatno je taj preperat kriv, šta li, ali je naglo počela da mi opada kosa i brzo je otišla, tako da sam ja u Nemačkoj prvo napravio taj jedan tupe - ispričao je on.

PROČITAJTE JOŠ: GOCA TRŽAN ŠOKIRALA SVE: Pitali su je za Rašin PORNO FILM, evo kako je reagovala (VIDEO)

Šta je sve rekao u današnjem intervjuu pogledajte u repriznom terminu "Premijere", koji je na programu televizije Pink u 1 sat posle ponoći ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Perika

#Premijera

#emisija

#pevač

#Šaban Šaulić

'