AKTUELNO

Popularni šoumen otkrio je ono što mnogi do sada nisu znali.

Katarina Nikolić sastala se danas sa poznatim voditeljem i imitatorom Goranom Stojićevićem Karamelom na jednoj beogradskoj pijaci, gde on često provodi svoje slobodne vreme, za šta ima dobar razlog.

Foto: TvPink Printscreen

- Volim da se ispričam sa svojim komšijama Vračarcima, nedelju uvek provodim na pijaci - otkrio je Karamela, a onda je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" ispričao svima kako je, zapravo, dobio jedinstveno umetničko ime pod kojim je već godinama unazad prepoznatljiv.

Foto: TvPink Printscreen

- To je po Zorici Brunclik. Otvorio sam njen solistički koncert u Domu sindikata, jer sam tada radio najbolje imitacije. Ona mi je uvek bila specifična i drugačija, inteligentna, zanimljiva... Tada sam pevao:"Karamela, karamela..." i Bićko iz Indeksovog pozorišta mi je rekao:"Gle, Karamela" - prisetio se Goran.

Foto: TV Pink Printscreen

U svojoj dosadašnjoj karijeri imao je niz nepredviđenih, komičnih, ali i opasnih situacija koje će doveka pamtiti, a jedne takve prisetio se u "Premijera - Viked specijalu".

Foto: TvPink Printscreen

- Snimali smo emisiju u Bijelini kada me je dečko posekao, ja sam se okrenuo i slučajno me je reznuo po vratu. Napravio sam skandal i haos - ispričao je Karamela.

D. T.

#Goran Stojićević Karamela

#Premijera

#Zorica Brunclik

#emisija

'