AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezdica" otkrila je svoje želje i razmišljanja kada je budućnost njene ćerke u pitanju.

Ekipa emisije "Premijera" sastala se sa Gocom Tržan na snimanju novog izdanja "Pinkovih zvezdica", kada je pevačica pred kamerama Televizije Pink podelila sa publikom novitete iz svoje muzičke karijere.

Foto: TvPink Printscreen

- U fazama sam isprobavanja koreografija za novi spot koji bi trebalo da snimamo sledećeg ponedeljka, eto nove pesme za najviše dve nedelje - rešila je da obraduje Goca svoje fanove, a onda je usledilo još veće iznenađenje:

- Spremamo se za koncert za Beograd, za "Sava" centar u oktobru mesecu  - obećala je Goca veliko druženje sa svojom publikom.

Foto: TvPink Printscreen

Njena ćerka Lena Marinković nedavno je prošetala modnom pistom na dečijoj nedelji mode u Beogradu, pa je premijernu ekipu interesovalo da li je njena naslednica zainteresovana za bavljenje javnim poslom.

- Nije stidljiva, ali nije ni previše napaljena na to, tako da mi je zbog toga drago. Ona gleda na to kao na nešto sasvim normalno, a s druge strane, volela bih da više uči školu i da se zainteresuje za neke nauke - rekla je Goca, koja je više puta isticala koliko su škola, obrazovanje i dobro vaspitanje važni.

D. T.

#Goca Tržan

#Lena Marinković

#Pinkove zvezdice

#Premijera

#pevačica

#škola

'