AKTUELNO

Proslavljeni golman tvrdi da je prema starijem sinu popoustljiviji zato što ga ne viđa često.

Ekipa emisije "Premijera" porazgovarala je sa golmanom Vladimirom Stojkovićem na otvaranju jednog vrtića u Beogradu. Golman je pred premijernim kamerama otkrio kakav je kad je vaspitanje dece u pitanju, kao i to da je prema sinu Lavu, kog ima iz braka sa Bojanom Rajić, popustljiviji nego što bi trebalo.

Foto: TvPink Printscreen

Iz razloga što Lav nije stalno sa mnom, ja nisam strog. Da živi kod mene, sigurno se ne bih tako ophodio prema njemu kao sad. Imam neki strah da ne kaže posle da nije bilo lepo, pa nesvesno dopustim da uradi nešto i što možda ne bi trebalo - rekao je Stojković.

Vladimir je u februaru drugi put postao otac sa svojom drugom suprugom Valentinom, a kako sam kaže, sa bivšom ženom je u dobrim odnosima.

To je normalna stvar da se ljudi pozdrave, imamo zajedničko dete, ne vidim tu ništa loše - rekao je Vladimir Stojković kog su nedavno uslikali kako se pozdravlja sa Bojanom Rajić.

O čemu je još govorio Vladimir Stojković, kao i ostale priče o poznatima pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Autor: J. V.

#Fudbaler

#Vladimir Stojković

#golman

'