AKTUELNO

Poznati kantautor nedeljno popodne proveo je sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem, voditeljima emisije "Premijera - Vikend specijal".

Gost ovonedeljnog "Premijera - Vikend specijala" jeste proslavljeni kantautor Zoran Kiki Lesendrić, koji je nedavno objavio kompilaciju svojih najvećih hitova u nešto drugačijim aranžmanima, a Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću otkrio je da je prezadovoljan novim CD-om u izdanju City Records-a, koji je predstavio publici.

Foto: TvPink Printscreen

- Reč je o dvedeset evergrin hitova. Ideja je bila da napravimo selekciju sa pesmama koje su nama drage. Uspeli smo da sve to stavimo na jedan disk, što je super. Biće tu i puno spotova - najavio je Kiki i dodao da je, iako je izmenio mnogo toga, uspeo da sačuva ono najvažnije.

Foto: TvPink Printscreen

- Uspeli smo da sačuvamo tu lepu energiju, lep aranžman. Zadovoljan sam - priznao je on.

Kiki je, inače, tvorac velikog hita "Romale, romali" kojim se članica žirija emisije "Ja imam talenat" Ana Nikolić takmičila na domaćem izboru za predstavnika na Evroviziji 2006. godine, a u "Premijera - Vikend specijalu" priznao je da mu je žao zbog toga što nas te godine baš ona nije predstavljala.

Foto: TvPink Printscreen

- Šteta što nije otišla na Evroviziju, zanimljivo bi bilo kada bismo mogli da vidimo kako bi to prošlo na "Evroviziji" - rekao je on i dodao da su brojne njegove hitove, među kojima je i onaj koji je napisao za Acu Lukasa, kasnije prepevale turske i grčke zvezde.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Aca Lukas

#Ana Nikolić

#Kiki Lesandrić

#Premijera

#pevačica

'