AKTUELNO

Pevačica nije bila žena za primer ranije.

Goga Sekulić snimila je singl ''Rad i zakon'' koju su radili Stefan Đurić Rasta i Cobi, a na snimanju spota za ovu numeru posetila je ekipa emisije ''Premjera'' kojoj je otkrila kome se pesma najviše dopada.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam tu pesmu čula još prošle godine i melodija mi se jako dopala i Ana Nikolić je najviše navijala za ovu pesmu - istakla je Goga i dodala da ranije nije poštovala zakon.

- Sećam se dana kada sam kršila zakon, dešavalo se ranije zbog brze vožnje, ali sada se kontrolišem, sve po redu i zakonu. Sada sam mnogo srećna što se sve ovo dešava, dešavaju se lepe stvari - rekla je Goga kroz osmeh vidno srćena.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako se u spotu našlo nekoliko momaka u policijskoj uniformi, ekipu ''Premijere'' zanimalo je da li pevačica sa sobom vodi obezbeđenje.

- Ne pravim probleme da bi me neko ekstra čuvao. U pincipu, kada idem na nastup i kada su vleike gužve, onda imam obezbeđenje - objasnila je ona.

Ukoliko niste pogledali današnju emisiju ''Premijera'', reprizni termin je nakon ponoći, dok sve epizode koje ste propustili možete pogledati na Jutjubu.

Autor: B. R.

#Goga Aleksić

#Premijera

'