AKTUELNO

Folk zvezda priznala je da nije bila sigurna u uspeh jedne pesme koju je, na kraju, ipak odlučila da snimi.

Danas je zvanično objavljen novi studijski album "Koma" Seke Aleksić u izdanju City Records-a, a pevačica je za emisiju "Premijera" otkrila da je ponosna na svoj novi projekat, kao i da je snimanje pesama završila u rekordnom roku.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni studio ide veoma dobro, vrlo brzo snimam pesme u studiju. Stvarno mislim da je ovo jedan od boljih albuma u mojoj karijeri. Nekako sam potpuno drugačije emotivno vezana za njega zato što sam kao trudnica snimala sve pesme - iskrena je bila Seka, koja se ponovo osvrnula na najvažniju stvar koja joj se dogodila u životu - rođenje sina Jakova.

- Najlepša uspomena u mom životu. Najlepša stvar ikada koja može da se dogodi jednoj ženi mi se dogodila, i taj album je nekako posebno urezan u moje srce.

Foto: TvPink Printscreen

Seki se dopadaju sve nove pesme koje je danas predstavila publici, međutim, oko jedne pesme se dugo dvoumila, ali je na nagovor supruga Veljka Piljikića odlučila da je snimi.

- Dvoumila sam se oko pesme "Flaster", nisam bila sigurna da je ona za mene i nju sam poslednju otpevala. Saša Lazić i ja smo je slušali danima, kao i moj suprug, i onda smo odlučili da ona, ipak, bude na mom albumu - rekla je Seka u emisiji "Premijera".

D. T.

#Premijera

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

'