AKTUELNO

Voditeljka Jutarnjeg programa rešila je da se po prvi put uživo oglasi u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i sa gledaocima podeli srećne vesti.

Milionski auditorijum Pink televizije s nestrpljenjem očekuje novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" u kojoj će uživati u aktuelnim, zanimljivim i ekskluzivnim pričama iz života poznatih i slavnih, a voditelji Tijana Prica i Ognjen Nestorović novo druženje sa publikom zakazali su za nedelju, u 14 sati.

Foto: Printscreen

U studio Pink televizije stiže folk pevač Aca Lukas, koji će bez dlake na jeziku odgovarati na pitanja Tijane i Ognjena, dok će se Saša Vidić osvrnuti na nedavno održane predsedničke izbore i prokomentarisati odevne kombinacije poznatih koji su izašli na glasanje 2. aprila.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Folk pevačica Snežana Đurišić otkriće gledaocima najgledanijeg komercijalnog emitera u Srbiji zbog čega je Josip Broz Tito glavni krivac za njenu karijeru, dok će reporteri "Premijere" zaviriti u dom Katarine Ostojić Kaje.

Foto: Pink.rs

Foto: E-stock

Katarina Nikolić ispratiće finale Dejvis kupa, dok će Tijana i Ognjen od koleginice Jovane Joksimović po prvi put čuti sve detalje vezane za njenu trudnoću, kojoj su se obradovali svi članovi njene porodice, ali i čitav region.

Foto: Printscreen

Jovana će u oktobru ove godine svom suprugu Željku Joksimoviću roditi bliznace, a šta će sve otkriti gledaocima Pink televizije pogledajte u nedelju u 14 sati.

D. T.

#Aca Lukas

#Jovana Joksimović

#Kaja Ostojić

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Saša Vidić

#Snežana Đurišić

#Tijana Prica

#pevačica

#Željko Joksimović

'