AKTUELNO

Kao dete sam pevala na veseljima, rođendanima, ispraćajima u vojsku, svadbama, meni to nije strano - rekla je folk zvezda.

Tokom dva spektakularna koncerta u bugarskoj "Armec" areni, Svetlanu Cecu Ražnatović je u stopu pratila ekipa najpopularnije emisije o poznatima "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Ceca je bila odlično raspoložena, a neposredno pred koncert osvrnula se i na naslove u medijima o tome da se sprema napad na nju u Danskoj.

- Pretpostavila sam da ćeš to da me pitaš. Svi su me prijatelji zvali, počevši od roditelja, koji su se baš potresli jer nisu znali šta je istina. Ja se nisam uplašila, mislim da je to bilo malo pretenciozno. Kada se ugase reflektori, ja sam samo jedna obična žena, i pogađaju me iste stvari. Ne mogu da budem imuna na nešto što ugrožava moj mir, moju privatnost, moju porodicu, moju decu i njihov kredibilitet. Ja sam prvenstveno roditelj, majka, pa sve ostalo. Čovek sa time nikad ne može da se pomiri. Kad ćutim, to obično znači da želim da moja dela govore umesto mene. Dela ostaju, a reči k'o reči, pas laje vetar nosi - rekla je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

U ovoj zemlji je nastupila na jednom krštenju, a mnogima je bilo neočekivano da takva zvezda nastupi na privatnom veselju.

Čula sam neke komentare, kao "Au, ne, pa velike zvezde to ne rade". Kako ne rade? Pa Elton Džon peva ruskim tajkunima, Džej Lo, Bijonse... Zašto ne bih i ja, pa meni je to zadovoljstvo - rekla je Ceca i dodala:
To je bilo veliko iznenađenje za mene. Ja sam kao veoma mlada počela da se bavim muzikom, i kao dete sam pevala na veseljima, na rođendanima, ispraćajima u vojsku, svadbama. Meni to nije strano. Kada te neko pozove na veselje, kada baš tebe izabere i učini sve živo da se ti pojaviš, to je za mene ogromna čast.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što folk zvezdi takođe smeta, jeste što se prave lažna rivalstva između nje i njenih kolega.

- Nema tu rivalstva, ja na estradi imam nekoliko prijatelja sa kojima sam veoma bliska. Ja nikog ne mrzim, nikome ne zavidim, nemam razloga za to. Ja nisam neko ko želi da se valja u nečijem blatu. Nekad je možda teško da se izdigne iznad takvih prljavih i bednih situacija, ali godine iskustva i zrelost dovedu do toga da postaneš kao vojnik. Nikad nisam išla kroz život kao kukavica, pognute glave. Iza svakog svog dela stojim čvrsto. Kažem ti opet, ćutanje niko nikada nije pobedio - objasnila je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu je još govorila najveća regionalna folk zvezda, pogledajte u nastavku:

Autor: M. Đ.

#Premijera

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'