AKTUELNO

Nakon što je čak dva puta napunila arenu "Armec" u Bugarskoj, najveća balkanska zvezda dobila je poslovnu ponudu.

Najpopularnija pevačica na ovim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović, 2014. godine je nastupila u sofijskoj "Armec" areni, kada je oborila rekord posećenosti, a tri godine kasnije pošlo joj je za rukom da čak dva puta održi spektakularne koncerte pred više od 15.000 ljudi.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što ste navikli, ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" Cecu je pratila u stopu i u Bugarskoj, a najveća balakanska folk zvezda ugostila ih je u svom apartmanu pred drugi koncert.

Foto: TvPink Printscreen

- Najveća čast za jednog izvođača je da u stranoj zemlji napravi jedan takav ršum i lom, u pozitivnom smislu. Presrećna sam, motivisana i puna energije. Ovde sam veoma voljena i ovo smatram velikim uspehom - rekla je Ceca pred premijernim kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Publika je uglas sa folk zvezdom pevala njene najveće hitove, ali i pesme sa poslednjih albuma "Autogram", a pravi haos nastao je uz pesmu "Trepni".

- Bugari su izrazili želju da njihova produkcija uradi spot za pesmu "Trepni". Biće mi zadovoljstvo da sarađujemo, ali to će se dogoditi kad usporim sa tempom koncertnih aktivnosti - ispričala je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće godine proslaviće 30 godina karijere spektaklom na Ušću, a pevačice ne krije uzbuđenje zbog tog jubileja.

- To je ozbiljan broj godina postojanja na javnoj sceni i već me sad hvata neka pozitivna trema. Uvek sam imala veliku podršku. I sada, kada razmišljam šta ću dalje i kako bi izgledala ta moja penzija, želela bih da u tu penziju odem dostojanstveno - rekla je najveća balkanska folk zvezda.

Foto: TvPink Printscreen

Ceca je dva dana zaredom uspela da obori sve rekorde u Bugarskoj, a već sledećeg vikenda očekuje je nastup u Skoplju.

Autor: M. Đ.

#Bugarska

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'