AKTUELNO

Bilo je divnih i emotivnih poruka i mnogi su mi rekli da su plakali dok su me slušali - kazala je Valentina.

Ovog petka takmičarka Valentina Stojanović svojim nastupom u "Pinkovim zvezdicama" i tužnom životnom pričom uspela je da rasplače ceo region i ostavi snažan utisak, jer se o njenoj maestralnoj izvedbi pesme "Deo prošlosti" još uvek prepričava.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkova zvezdica gostovala je danas u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' i otkrila da je dobila mnogo poruka podrške nakon nastupa.

- Bilo je divnih i emotivnih poruka i mnogi su mi rekli da su plakali dok su me slušali. Oni koji me prate zadovoljni su jako i rekli su da budem jaka i da ću proći dalje - istakla je Valentina i dodala da joj je u toku takmičenja najbitnije druženje.

Foto: TvPink Printscreen

- Najbitnije nam je druženje, svima. Žao nam je kada neko ispadne jer odlazi iz takmičenja, ali stvarno nam je najbitnije druženje - rekla je ona.

U daljem razgovoru sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem, Valentina je otkrila da je pesmu ''Deo prošlosti'' njen tata posebno voleo kako ona peva.

Foto: TvPink Printscreen

-  Moj tata je jako voleo tu pesmu kada je ja pevam i zato sam je otpevala, pa sam se rastužila - objasnila je Pinkova zvezdica.

Ukoliko ste propustili Valentinin večerašnji nastup u ''Pinkovim zvezdicama'', pogledajte u prilogu:

Autor: B. R.

#Pinkove zvezdice

#Valentina Stojanović

'