AKTUELNO

Odlučio je da fanovima otkrije kako se oseća nakon nemilog događaja u Austriji.

U današnjoj emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' telefonski se uključio Milan Stanković koji je sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem podelio utiske sa svojih nastupa i otkrio kako se sada oseća nakon incidenta koji se dogodio na njegovom nastupu u Beču.

Foto: TvPink Printscreen

- Umoran sam, samo što sam sleteo. Vraćam se iz Ciriha, sve je okej, nije bilo nikakvih intervencija ovog puta, ni policije ni drugih čuda. Počeli smo turneju koja ne staje. Dobro sam, naravno, hvala na pitanju - poručio je Milan sa aerodroma.

Gost u studiju bila je Ruška Jakić koja je priznala da joj se dopada Milanova nova pesma ''Ego'' i da bi to mogla da bude sledeća tema u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Čuo sam da pominjete ego i slažem se da je Ruška Jakić neko ko može mnogo da priča na tu temu - poručio je Stanković, a zatom otkrio utiske sa svog poslednjeg nastupa kao i koliko je zadovoljan novom pesmom ''Ego''.

- Savršeno je, to je neka nova energija jer se obraćam nekoj mlađoj publici i meni se to mnogo sviđa i drago mi je da je tako - zaključio je on i pozdravio Rušku, kao i voditelje emisije ''Premijera Vikend Specijal''.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' uskoro ćete moći da je pogledate na Jutjubu.

Autor: B. R.

#Milan Stanković

#Premijera

'