AKTUELNO

Ćerka člana žirija "Pinkovih zvezda" otkrila je Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću tajne iz svog porodičnog života.

Prva gošća današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je pevačica Ilda Šaulić, koja je iskoristila priliku da još jednom pohvali svoju majku Gordanu, zahvaljujući čijem trudu su ona, njena sestra Sanela i brat Mihajlo ostvarili neverovatnu bliskost i izrasli u odgovorne, uspešne i plemenite ljude.

Foto: TvPink Printscreen

- Porodica je stub svega, to je jako važno. Temelj pravi je naša majka Goca, pa onda i naš tata. Nama je usađeno da budemo bliski, kompaktni, volela bih sutra to na svoje dete da prenesem i da oni budu bliski kao što smo nas troje - iskrena je bila Ilda koja je priznala da već po ponašanju svoje ćerkice Eme može da zaključi da postoji mogućnost da krene maminim, ali i dekinim stopama.

- Pevačica u najavi! Bilo bi lepo. Ona sad samo vrišti, ali to je baš slatko - otkrila je Ilda i javno pohvalila svog supruga Bojana.

Foto: TvPink Printscreen

- Tata je pravi tata na svetu, svu pažnju i pomoć imam od supruga, to je jako lepo... I moram da otkrijem - zaista je specifična spona između ćerke i oca - iskrena je bila Ilda.

Ona je, takođe, demantovala navode da se sa svojom porodicom seli na daleku destinaciju i dodala da nikada do sada sa svojim suprugom nije vodila razgovore na tu temu.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Ilda Šaulić

#Premijera

#pevačica

#Šaban Šaulić

'