AKTUELNO

Pevačici se nije dopalo kako pišu o njenom suprugu.

Popularna pevačica Ana Sević priznala je da retko kad čita portale i novine, a kada je u emisiji Premijera sela i pročitala nekoliko naslova o sebi i svom suprugu Darku Laziću, šokirala se.

Foto: YouTube screenshot

- "Na Instagramu se hvali skupim kolima i luksuzom, a ovako izgleda kuća u kojoj je odrastao" - kako izgleda? I šta s tim? Verovatno bi ovaj koji je ovo pisao voleo da je rođen u Bakingemskoj palati! Ne znam zašto bi iko pokušavao nekog da ponizi zato što je došao iz sela i zato što sad ima više nego što je imao ranije - rekla je Ana, dok je uredakciji portala Pink.rs čitala tekstove.

Naslovi o odmoru na Maldivima su joj se dopali, a onda se opet iznenadila kada je pročitala da joj "Darko poklanja stan".

Foto: YouTube screenshot

- Oni znaju i gde mi kupujemo stan za koji ja ni ne znam da postoji? Na Novom Beogradu kupujemo stan? Hvala na informaciji. Eto, iz vaših usta u Božije uši. Dobro, to je lepo. Evo, ovo je recimo lep naslov. To je jedan jako konstruktivan predlog i daće Bog da se to desi. To je pametna investicija - rekla je ona kroz smeh.

Šta je Darko imao da kaže na to, pogledajte u Premijeri u repriznom terminu u 1 čas posle ponoći na televiziji Pink ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Premijera

#emisija

'