AKTUELNO

U prvom zajedničkom intervjuu, bračni par je bio i te kako raspoložena za priču na najrazličitije teme.

U najpopularnijoj emisiji o poznatima "Premijera" imate priliku da po prvi put čujete zajednički intervju Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa ove popularne emisije posetila je repera u njegovom studiju, gde je naporno radio na novim pesmama, a nakon što je otkrio sve o novom albumu, pridružila mu se i supruga Ana.

- Pesma "Indigo" nastala je tokom jedne naše male krize u vezi, koja se dogodila pre našeg venčanja. Raskinula sam tetaralno, kao što sve radim i tada je ta pesma nastala. U međuvremenu smo se pomirili - ispričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da Rastu sada očekuje turneja po Americi, zanimalo nas je kako će par podneti to što će biti razdvojeni mesec dana.

- Funkcionišemo veoma dobro, ona ima mnogo strpljenja, mnogo razumevanja. Odlično se nosi sa svim mojim obavezama. A i širimo se, u svakom smislu te reči - rekao je Rasta, a Ana se nadovezala:

- Tokom rada na albumu, provodio je mnogo vremena van kuće. On je veliki radnik, događalo se i da je po 20 sati u studiju.

Sa samo 27 godina, Rasta je postigao ogroman uspeh, a Nikolićeva je za supruga imala samo reči hvale.

- Uz svu tu njegovu spoljašnost, ležernost, i taj njegov lajvstajl što promoviše, što mnogi smatraju kontroverznim, on je ustvari veoma emotivan, posvećen porodici. Često zaboravljam koliko on ima godina. Tako sam se i udala, zaboravljajući - rekla je kroz osmeh Ana u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu je još ovaj bračni par pričao, pogledajte u nastavku:

Autor: M. Đurović

#Ana Nikolić

#Premijera

#Stefan Đurić Rasta

'