AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" otkrila je u "Premijera - Vikend specijalu" šta svako od nas treba da promeni kako bi Srbija ponovo procvetala.

Muzička zvezda Dragana Mirković današnje nedeljno popodne provodi na nauobičajen način - u studiju emisije "Premijera - Vikend specijal" sa voditeljima Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem, kojima je priznala na koji način inače provodi poslednji dan u sedmici.

Foto: TvPink Printscreen

- Uvek sam sa porodicom i prijateljima, nedeljnom ne radim. Često se okupljamo, pravimo porodična slavlja i nedelja je, zaista, jedan divan, poseban dan - kroz smeh je rekla uvek sjajno raspoložena Gaga i još jednom ukazala na značaj porodice.

Porodica je nešto što je stub, osnov svačijeg života, a trebalo bi da bude i osnov društva. To kada budemo postigli vratićemo se u najsjajnije doba naše zemlje. Čuvajte svoje najbliže, uživajte u tome. To je, zaista, najvrednije - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

O njenom privatnom životu ne može se često čitati u domaćoj štampi, a članica žirija "Pinkovih zvezda" priznaje da njenoj deci, kao i suprugu, ne prija medijska pažnja.

- Deca ne vole da budu eksponirana, a ni ja, osim kada ne moram zbog posla. Moj Toni liči na mene, stvarno smo srodne duše - isti je takav, potrebna je uvertira da bismo ga naterali za slikanje - priznaje Dragana, koja se osvrnula i na Tonijev poslovni način odevanja, po kojem je već godinama prepoznatljiv.

Foto: TvPink Printscreen

- Odelo i kravata jesu njegova uniforma, tako je već od njegove dvadesete godine, kada je osnovao prvu firmu. Morao je da deluje ozbiljnije na sastancima. Čitavog života, pa i sada, znam ga u odelu. Jednom u Americi kada smo se privatno družili Aca Lukas i mi, Toni se i tamo oblačio tako, pa me je Aca pitao:"Gago, je l' se i Toni ovako oblači i kod kuće?" - kroz smeh se prisetila Gaga i otkrila da njen suprug kod kuće nosi trenerke, iako nije njihov veliki fan.

Autor: D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Toni Bijelić

#pevačica

'