AKTUELNO

Nakon što je doputovala iz Ciriha, gde živi sa svojim verenikom Urošem, Goga Sekulić je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila da je razočarana u deo svojih prijatelja.

Pevačica Goga Sekulić se odmah po dolasku na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" uputila ka zgradi Pink televizije, a nakon što se udobno smestila u studio emisije "Premijera - Vikend specijal",  i voditeljima Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću otkrila da je u potpunosti promenila svoj život otkako se verila za Uroša Domanovića.

Foto: TvPink Printscreen

- Ranije sam više pomagala drugima, šta god da iskoči - ja sam bila tu, a sebe sam zapostavila. Karijera, društvo zezanje i to je bilo to. Sada mi se desila prava ljubav, Uroš i ja smo promenili naše živote, a kada ćemo imati dete - premijerno će znati "Premijera". Bitno je da smo živi i zdravi - rekla je Goga.

Iako joj cvetaju ruže na emotivnom planu, pevačica je razočarana zbog toga što pojedinci nemaju razumevanja za njen novi način života i priznaje da je boli to što su se prijatelji distancirali od nje.

Foto: TvPink Printscreen

- Pravi, dugogodišnji prijatelji uvek su uz mene. Imamo i prijatelje koji dolaze kod nas u Cirih, to je OK. Razumeju ljudi moju situaciju, da živim u inostranstvu, volimo se i poštujemo i dalje. Ipak, nekima to ne odgovara, ispada da je Uroš mene ukrao od njih, pa su se distancirali - iskrena je bila pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Goga Sekulić

#Premijera

#pevačica

'