AKTUELNO

Voditelji omiljene emisije o poznatima ugostiće ove nedelje brojna imena sa domaće muzičke scene.

Tijana Prica i Ognjen Nestorović, voditelji emisije "Premijera - Vikend specijal" koja je u rekordnom roku uspela da osvoji srca domaće TV publike, zakazali su novo premijerno druženje sa milionima gledalaca Pink televizije.

Foto: Printscreen

Poznati voditeljski dvojac u svojoj emisiji ugostiće folk zvezdu Draganu Mirković, koju će publika ovaj put videti u potpuno drugačijem izdanju. Članica žirija "Pinkovih zvezda" spremna je da pred premijernim kamerama otkrije sve ono što do sada nije, a na koja će to najintimnija pitanja odgovarati, videćemo u nedelju.

Foto: YouTube screenshot

Novinar Nemanja Vujičić i ove nedelje obilaziće domove poznatih ličnosti, dok će TV lice i novinarka Katarina Nikolić obaviti premijerni razgovor sa bračnim parom Đurić, Anom i Rastom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Ove nedelje u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gledaoci će moći da čuju i nove pesme Stefana Đurića Raste sa albuma "Indigo", dok će o aktuelnostima iz svog života u studiju Tijane i Ognjena govoriti Goga Sekulić.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jedno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima! Nova "Premijera - Vikend specijal" na programu je Pink televizije u nedelju, u 14 sati.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Dragana Mirković

#Goga Sekulić

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Stefan Đurić Rasta

#Tijana Prica

'