AKTUELNO

Ekipa emisije "Premijera" i ovog puta donosi vam najaktuelnije priče iz života poznatih.

Dara Bubamara nakon operacije slepog creva brzo se vratila poslu, pa tako vredno vredno nastupa svakog vikenda, a na letu za Švajcarsku, Dara Bubamara je srela koleginicu Severinu.

- Videla sam je u Švajcarskoj, zajedno smo putovale iz Zagreba. Ispričale smo se. Ima toliko koleginica koje stvarno obožavam, a ona je jedna od najomiljenijih - rekla je Dara Bubamara.

Pevačicu su nedavno na jednom nastupu čašćavali bogato, a Dara se osvrnula na bogat bakšiš koji je tom prilikom dobila, kao i na natpise koji su zbog snimka sa te svadbe osvanuli u medijima.

Foto: TvPink Printscreen

- To je bilo toliko simpatično, bili su tu i žene i muževi koji su mi kačili pare. Pritom, ja taj novac nisam ni uzela, ja sam ga dala mojim muzičarima jer ja uvek bakšiš dajem mojim muzičarima. Malo su oni to napumpali, a u svakom slučaju, ako sam i zaradila, potrošilo se, otišlo je u prave ruke - rekla je Dara Bubamara.

O čemu je još razgovarala premijerna ekipa sa Darom Bubamarom, kao i ostale priče o poznatima, pogledajte u najnovijoj "Premijeri".

Autor: J. V.

#Dara Bubamara

#Premijera

#pevačica

'