separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NE SVIĐAJU MU SE NI JELENA NI IVA: Stefanov otac oštro progovorio o zadrugarkama, pa otkrio da Kija ima posebno mesto u njegovom domu!


Priznao i da se plašio Miljane Kulić!


Stefan Karić, aktuelni zadrugar, privukao je veliku pažnju gledalaca učešćem u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi". Njegov život u rijalitiju prati milionski auditorijum, a u okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal", Nemanja Vujičić je posetio Stefanov porodični dom i porazgovarao sa njegovim ocem Osmanom Karićem na razne teme. 

Autor: TvPink Printscreen

Prvo što je Osman morao da uradi bilo je da izabere - Jelena Pešić ili Iva Grgurić?

Pa meni je lično svejedno, šta odluči moj sin, neka tako bude. Možda se pojavi neka treća. Sa Jelenom je bio dva meseca, nisu tu bile neke emocije da bi se ponovo pojavile, Iva je rekla ono što je rekla, ne opravdavam, mogu da oprostim ali ne i da zaboravim. Ako bude sa njom, slažem se. Ipak je to jedna igrica gde nema ljubavi, možda se rodi, ali trebao bi da odigra kako njemu odgovara. Po njemu vidim da je stavio tačku na sve sa Ivom. Ali sa Jelenom bi bila veza na silu, sve najbolje o devojkama, možda se pojavi neka treća. Što se mene tiče, može da bude i sa Saškom Karan. Ja sam Jelenu upoznao pred rijaliti, devojka je super, ali mislim da je ona bacila oko na Vladimira. Ne mogu da grešim dušu, neću da me narod okrivi za to, ja kažem samo ono što mislim - iskren je bio Stefanov otac.

Autor: TvPink Printscreen

Osman je istakao da je njegov sin isti kao i napolju, iako mnogi smatraju da se folira. 

On je to što je i napolju, tako se ponaša i tamo, kulturan, fin, nije on rijaliti igrač. Nema laži, nema prevare, ne bavi se spletkarenjem, nije on takav tip. Bojim se da ne padne pod uticaj drugih ljudi da uradi nešto što inače ne bi - rekao je Osman, pa je dodao da se plašio Miljane Kulić:
Bojao sam se Miljane, ona je opasan igrač, savetovao sam mu da se kloni nje, ali ispalo je dobro, vidim da ga Miljana voli i on nju. Drugarskih simpatija ima, ovako ne, nije ona njegov tip.

Autor: TvPink Printscreen

Stefan je u rijalitiju pominjao svoju bivšu devojku, misicu Dijanu Milojković koja je letos preminula, ali njegov otac nije želeo da to komentariše. 

O Dijani mogu sve najbolje da kažem, bila je to velika ljubav. Ali ne bih ni da pominjem to, postoje zli jezici koji kažu da Stefan to koristi, ne bih više da pričam o njoj, neka joj je večna slava.

Na samom kraju, pošto se mnogo spekulisalo o Stefanovom odnosu sa Kijom Kockar, Osman nam je otkrio da u njegovoj kući postoji posebno mesto za nju. 

Ja protiv devojke nemam ništa, pozdravljam je, tu gde je sedela, tako sam nazvao tu fotelju. Ostale devojke neću pominjati, tako sam obećao i Stefanu. Jesu dolazile neke poznate ličnosti, ali ne bih previše o tome - zaključio je Karić.

Autor: E-stock, Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Detaljnije pogledajte u snimku. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti