separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRVI PUT PROGOVORILA O RASTANKU OD DI-DŽEJA! Kaja otvorila dušu, pa priznala: NAPRAVILI SMO GREŠKU, NE MOŽEMO DA BUDEMO PRIJATELJI! A onda otkrila da li je ponovo zaljubljena!


Ispričala sve!


Pevačica Kaja Ostojić poslednjih nekoliko nedelja u žiži je javnosti zbog razvoda od svetski poznatog di-džeja Džunior Džeka. Ovim povodom, ali i da bi predstavila svoju novu pesmu "Plagijat", Kaja je bila gošća u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal"

Autor: TvPink Printscreen

Na samom početku, Ognjen i Tijana imali su samo jedno pitanje za pevačicu - "Kako si?".

Kako sam? Pa znate šta, bitno je da se dobro slikam (smeh). Okej sam. Biću diplomata i da ne detaljišem previše, ali samo ja znam kako sam. Bitno je da se dobro slikam i da sam smršala koje kilo - rekla je Kaja, a onda i otkrila šta se zapravo desilo među njima:
Greška je što nismo mi to odmah podelili sa javnošću, a ono što se priča, 5 posto je tačno i to da smo se razveli. Sudski još nismo, ali nismo zajedno dva meseca. Nikad nisam želela da prezentovanjem svoje neke tužne priče skupljam poene kod publike, ali u šali umem da kažem da sigurno imam neke čireve na želucu. Ja uvek gledam da držim dobru atmosferu, gde god da sam, bračna zajednica, prijateljstvo... Nije tu bilo skandala, samo naša greška što nismo odmah saopštili. Ljudi su to totalno pogrešno protumačili, mirno smo se rastali, u okej smo odnosu, ne možemo biti prijatelji u ovom trenutku. Ali ja nikad ne bih dozvolila da kažem nešto loše o nekome sa kim sam provela osam godina, jer bih pljunula po sebi.

Autor: TvPink Printscreen

Kaja je istakla da joj je u svemu ćerka najveća podrška.

Ona mi je stvarno podrška oduvek bila, moj brat je sa nama, on mi je puno pomogao i moji roditelji, tetka, mi smo kao komuna neka. Moji roditelji su bukvalno 100 godina u braku i zgražavaju se time zašto ne može nešto bez neke pompe.

Autor: TvPink Printscreen

Spekulisalo se da je pevačica u vezi sa poznatim fudbalerom, a ona je istakla da je srećna sada koliko može da bude. 

Opekla sam se zato što sam svoj privatan život iznela u javnost i ovo mi teško pada što se sada dešava. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna u ovakvoj situaciji i ne želim više zaista nikada da pričam o svom privatnom životu jer je to meni sada dragoceno - zaključila je pevačica. 

Autor: TvPink Printscreen

Detaljnije u videu u nastavku.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti