separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IMAM OGROMNU TREMU: Ivana Dudić ne može da dočeka premijeru serije 'Crveni mesec', a evo šta kaže o radu sa Olgom Odanović!


Ovo je veoma važan projekat za nju!


Istorijski spektakl, serija "Crveni mesec" počinje sa emitovanjem od sutra uveče u 21 sat na televiziji Pink, a u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća Tijane i Ognjena bila je glumica Ivana Dudić. Ona u najambicioznijem projektu televizije Pink igra glavnu ulogu - Sofiju Bauman, a tokom ovog gostovanja priznala je da ima tremu pred premijeru.

Autor: TvPink Printscreen

Moram da priznam da imam ogromnu tremu, ne znam kako je mom kolegi Milošu, ali ovo je veliki projekat, 120 epizoda, glavna uloga, najveći projekat Pinka... Treba to opravdati. Mi smo prezadovoljni, nadamo se da će svi razumeti kako smo predstavili, ništa nismo ulepšavali, predstavili smo istoriju kao takvu - rekla je Ivana i dodala kako se osećala igrajući sa Olgom Odanović, koja u seriji tumači njenu baku. 
Imala sam strahopoštovanje prema njoj, kad smo se upoznale bile smo na Vi, ali smo morale brzo da se upoznamo da bismo to prenele na kameru. Sad se obožavamo, ne razdvajamo se, čast mi je da mi ona u seriji igra baku, ona je prosto osoba koja zna da vodi, nisam imala problema, ona je čarobna kao partner - iskrena je glumica.

Autor: TvPink Printscreen

Ivana nam je otkrila šta je bilo drugačije u vreme kada je smeštena serija, ali i šta je ono što je iz privatnog života prenela na lik koji tumači. 

Što se tiče tog vremena, sve je drugačije, 1913. godina, to je vreme posle Balkanskih ratova, pre Prvog svetskog, pokazuje raskoš koju smo imali do tad. Danas je sve mnogo dostupnije. Odnosi u porodici su drugačiji, danas je sve transparentnije - rekla je Ivana i dodala: 
Ja kao Sofija primenjujem nešto Ivanino, uspela sam da ih spojimm da prepletem moju privatnu i njenu televizijsku priču. Slične su, obe su srčane, iznesu svoj stav pa neka to i ne valja. Ali obe vole i vole da budu voljene.

Autor: TvPink Printscreen

Ivana nije mogla, a da ne spomene svog kolegu Miloša Đurovića, koji je njen glavni partner u seriji i tumači glavnu mušku ulogu - Nikolu Stanimirovića. 

Nas dvoje smo možda ukupno imali 15, 20 scena od 70 epizoda koliko je do sad snimljeno. Nas dvoje smo kao rogovi u vreći, ali se volimo. Njemu je ovo prvi veliki projekat, meni nije, srčan je, pa ga ja smirim, ali slažemo se - iskrena je bila Ivana, koja je priznala da ne može da dočeka premijeru. 

Autor: TvPink Printscreen

Imate sve razloge da sutra uveče od 21 čas budete uz televiziju Pink i gledate prvu epizodu spektakularne serije "Crveni mesec".

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti