separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŽELI DRUGO DETE! Anđelka Prpić otkrila da priželjkuje prinovu, a evo zbog čega ne bi volela da rodi devojčicu! (VIDEO)


Sin i suprug su joj najveća podrška.


Glumica Anđelka Prpić publiku uvek nasmeje kroz svoje uloge, a predstava "Šta me snađe" osvojila je srca mnogih. Upravo na ovu temu ekipa emisije "Premijera" razgovarala je sa glumicom, koja je istakla da su joj suprug Dario i sin Jakša najveća podrška.

Autor: TV Pink Printscreen

Tokom ovog razgovora glumica je otkrila kako bi volela da se drugi put ostvari u ulozi majke, ali i priznala da strahuje. Anđelka je u emisiji "Premijera" rekla kako bi, ukoliko bi dobila žensko dete, imala velike probleme.

Definitvno je roditeljstvo jedna od stvari za koju uvek misliš da ne znaš, pa na kraju nekako isplivaš. To je nešto zbog čega se pitam često: "Da li sam mogla bolje?". Jakša je gledao iza zavese u nekim navratima, kada sam bila na turnejama, a onda on bude sa suprugom pozadi. Nekoliko puta je čak i učestvovao, baš mislim da smo bili u Mostaru. Kada ja ulazim i izlazim sa scene, Jakša mi iza zavese govori: "Super si mamice, super!", tako da je on na taj način učestvovao. Naravno da bih volela da ponovo postanem majka. Skoro sam komentarisala da ne bih volela da bude žensko, jer će mi vratiti sve što sam ja radila svojoj majci - govorila je Anđelka.

Autor: TV Pink Printscreen

Gledaoci TV Pink imaće priliku u ovoj sezoni da Anđelku Prpić gledaju u TV seriji "Nek' ide život". Anđelka ima jednu od glavnih uloga, a prvi put glumica je u emisiji "Premijera" otkrila i šta nas očekuje.

To je stvarno bio za mene jako značajan proces rada, zbog reditelja, gospodina Šuljagića. Sloba je čovek koji toliko zna o svom poslu, poštuje i ceni glumce. Ima svega, u ideji je sitkom. Jedna porodica je više komičnija, a ova druga, moja, porodica ima više životnih situacija - priča Anđelka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti