separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'PREŽIVETI BEOGRAD': Zavirite na snimanje HIT SERIJE koja će vas OBORITI S NOGU (VIDEO)


Nova serija uskoro na TV Pink.


Kako to izgleda kada studentkinje iz manjeg mesta dođu veliki grad, sa kojim se izazovima susreću i šta im zadaje najveće probleme, otkriće nam junaci serije "Preživeti Beograd", novog, zajedničkog projekta TV Pink i produkcijske kuće "Kontras studio".

Autor: TV Pink Printscreen

Atmosfera je odlična, malo snimamo, malo se zezamo, malo pevamo, malo igramo, završavamo još malo snimanje i sve će to na kraju da bude super - rekao je glumac Nemanja Rafailović.

Autor: TV Pink Printscreen

Atmosfera je očekivano dobra, s obzirom na to da smo mladi i puni energije, srećni i ovo nam je peta noć da snimamo, radujemo se - rekla je glumica Nina Nešković.

Autor: TV Pink Printscreen

Smejanje, zabava, šala, meni je zaista bilo jedno divno iskustvo, ja sada završavam ulogu za ovaj deo i mislim da će se sve ovo videti u samoj seriji - rekao je glumac Slaviša Čurović.

Autor: TV Pink Printscreen

Da ne glumim, ja bih gledala ovu seriju, zato što se bavi nekom temom koja je svim mladim ljudima bliska, a tema ove serije je malo drugačija - rekla je glumica Lenka Petrović.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam video već neki materijal koji je snimljen, ali generalno da ne igram su seriji, naravno da biih gledao kao gledalac - priznao je glumac Dejan Maksimović.

Srpljivo čekamo početak emitovanja serije, uz koju ćete se smejati i uživati tokom ove jeseni.

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku: 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti