separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KONAČNO OBELODANIO SVE! David Dragojević progovorio o RASKIDU sa Anom Korać, evo u kakvom su odnosu zapravo! Otkrio i zbog čega ga nije povela kod Soraje! (VIDEO)


Žive daleko od očiju javnosti.


U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić imao je prilike da porazgovara sa buvšim zadrugarom Davidom Dragojevićem, gde je on demantovao natpise u medijima da je raskinuo sa Anom Korać.

Autor: TV Pink Printscreen

Nismo raskinuli, živimo isto kao i pre "Zadruge", samo eto ne pokazujemo se na društvenim mrežama, nema nas u medijima, a to što mediji pišu nije istina, neka pišu - kaže David. 

David je otkrio i razlog zbog kog nije otišao sa Anom kod Soraje i rekao da li mu je Ana donela nešto od poklona.

Nisam otišao zato što imam puno obaveza, spremam jedan fešn i jedan muzički projekat koji će uskroro ugledati svetlost dana. Da, kupila mi je dosta stvari i jako mi se dopadaju.

Autor: TV Pink Printscreen

Njegov brat i snaja Dejan i Dalila Dragojević su učesnici najgledanijeg rijalitijia na ovim prostorima "Zadruga", te je bivši zadrugar rekao kako mu se dopada učešće njegovog brata i Dalile i da li sa njegovom majkom razgovara o svom bratu.

Ne pričamo o tome, verujem da joj je jako teško, tako da sa njom o tome ne razgovaram. Poručio bi im da se malo opuste i da se više šale. Da sam ja sa njima tamo sigurno bi im to rekao - rekao je David.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti