separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ODUŠEVILA JE REGION KAO DEVOJČICA, PA SVE ŠOKIRALA KADA SE UDALA! Evo šta danas radi Ilma Karahmet i da li joj u braku cvetaju ruže! (VIDEO)


Nije odustala od muzike!


Pevačica Ilma Karahmet svojim glasom još kao devojčica oduševila je čitav Balkan, a ona je pre nekoliko dana objavila novu pesmu koja nosi naziv "Ništa tvoje". Ova numera za kratko vreme skupila je više od tri miliona pregleda na Jutjubu.

Autor: TV Pink Printscreen

Prvi put mi se u karijeri dešava da dobijam takvu pesmu. Nisam očekivala ovakvu reakciju publike. To mi je motivacija za dalje i da se trudim što se tiče muzike - rekla je Ilma u Premijeri.

Autor: TV Pink Printscreen

Ilma je istakla u nastavku razgovora sa ekipom emisije "Premijera" i da je presrećna što je dobila veliku podršku od muzičkih zvezda kao što su Marija Šerifović i Nina Badrić. Inače, mnogi su ostali iznenađeni kada su čuli da se Ilma udala, a ona je ovom prilikom rekla kako joj je suprug Sedin Lakač najveća podrška, pored porodice.

Autor: TV Pink Printscreen

Moj muž je uvek sa mnom, podržava me... Udala sam se iz ljubavi i svakome bi u životu poželela da bude srećan kao ja. On je, naravno, najponosniji pored mojih roditelja. Njegova podrška je neminovna u svemu ovome, jer ja sam žena i ta muška ruka mi je uvek trebala - otkrila je Ilma.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti